Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se scot semintele. Dupa aprox
Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se scot semintele. Dupa aproximativ o ora si jumatate dupa ce osul a inceput sa fiarba se adauga legumele in oala si se mai lasa la fiert inca o jumatate de ora. Separat se prepara astfel tocatura: carnea se da prin masina de tocat si se amesteca apoi cu orezul spalat si umflat. Se adauga sucul de la o ceapa mica curatata, tocata si scursa printr-un tifon. Se mai adauga oul, patrunjelul verde tocat, se potriveste de sare si se famesteca bine compozitia. Se modeleaza perisoare mici care se pun la fiert in supa. Se adauga apoi borsul acrind dupa gust. Se adauga si smantana dreasa cu un galbenus batut. Dupa ce a dat in cateva clocote, se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ciorba de carne de porc Ciorba de conopida
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii