Bors de afumatura

Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Bors de afumatura

Ingrediente

  • 600 gr. costita afumata (scarita)
  • 3-4 cartofi
  • 3 cepe mici
  • 700 ml smantana
  • 2-3 linguri zarzavat pentru ciorbe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • fidea
  • sare de lamaie

Mod de preparare

Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert. Dupa ce a fiert cartoful se adauga fideaua, sare dupa gust si sarea de lamaie si se mai lasa un clocot apoi se adauga smantana si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.


Borsul de afumatura se serveste fierbinte cu mamaliguta sau paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc