Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.
Se pune fasolea la inmuiat de seara, iar a doua zi dimineata se pune la fiert. Dupa aceea, se lasa la scurs intr-o sita si se acopera cu un capac. Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu pieptul afumat. Se adauga fasolea si 4 l de apa. Se lasa totul pe foc mediu, la fiert. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, bors si se condimenteaza cu sare, piper si boia.
Se serveste cald.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii