Bors de fasole uscata

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. fasole uscata
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 patrunjel
  • 3 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 litru bors

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta apa fierbinte. Se pune din nou la fiert pina ce plesneste pielita, se adauga sarea, zarzavatul taiat in fire subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe deplin si se mai lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde tocat marunt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori