Bors de fasole verde cu ardei

Se pun la fiert in apa cu sare, morcovul, patrunjelul si ceapa taiate foarte marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati. Cind incepe sa fiarba, se las

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 300 gr. fasole verde
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel mic
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita faina
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa cu sare, morcovul, patrunjelul si ceapa taiate foarte marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati. Cind incepe sa fiarba, se lasa citeva minute, apoi se adauga ardeiul gras si rosiile, curatate de pielite si seminte, taiate felii. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu putina zeama de legume si se adauga in ciorba, amestecind cu lingura ca sa evitam formarea cocoloaselor. Se lasa sa fiarba pina cind fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se lasa sa mai dea citeva clocote
Aceasta ciorba se poate servi si rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci