Pentru a prepara aceasta reteta de bors de gaina sunt necesare urmatoarele ingrediente: gaina, bors, apa, morcov, patrunjel, ceapa, leustean, rosie, taietei de supa.
Gaina se curata, se spala si se taie in bucati. Se pune in apa rece la fiert, la foc mic. Se inlatura spuma rezultata, se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic 1-2 ore. Dupa ce carnea a fiert, se adauga sare si piper, dupa gust si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se adauga borsul cald, leusteanul, taieteii si se mai lasa sa fiarba cam 5 minute. Se scoate leusteanul, se adauga un ou batut si amestecat cu smantana si se pune patrunjel verde.
Se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii