Bors de loboda

Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de sare, dupa care se adaug

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de stevie
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • leustean
  • 1 ou
  • 2 linguri orez sau 3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de sare, dupa care se adauga verdeturile tocate marunt si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. Se acreste dupa gust cu bors dupa care se adauga un ou batut su 2 linguri de smantana. Se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.


Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Ciorba de burta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc