Bors de loboda cu legume

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de ceapa verde. Se adauga apa si sare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 1/2 litru bors
  • 4-5 legaturi loboda
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel (radacina)
  • 2 lingurite orez
  • marar
  • patrunjel verde
  • leustean tocat
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de ceapa verde. Se adauga apa si sarea si se lasa sa fiarba citeva minute, apoi se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba pina cind acesta este aproape fiert. Se adauga loboda bine spalata si taiata subtire. Dupa ce da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. Se drege cu galbenus de ou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata