Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si p
Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si patrunjelul curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa din nou la fiert. Separat se fierbe borsul dupa care se adauga dupa gust in vasul cu carnea si legumele. Se drege totul cu smantana dreasa cu un ou. Se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba de pui a la grec
Supa de curcan
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii