Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.
Borsul de paine uscata cu leustean se prepara astfel: se curata si se toaca marunt ceapa, ardeiul si rosia, apoi se calesc in putin ulei si se sting cu 5 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert. Se adauga paine taiata felii, iar dupa ce a fiert zarzavatul. Se lasa la fiert 15 minute, apoi se adauga borsul de casa, sarea si piperul.
Se serveste cu ardei iute.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii