Bors de paine uscata cu leustean

Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 paini negre
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 500 gr zarzavat
  • leustean
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Borsul de paine uscata cu leustean se prepara astfel: se curata si se toaca marunt ceapa, ardeiul si rosia, apoi se calesc in putin ulei si se sting cu 5 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert. Se adauga paine taiata felii, iar dupa ce a fiert zarzavatul. Se lasa la fiert 15 minute, apoi se adauga borsul de casa, sarea si piperul.


Se serveste cu ardei iute.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc