Bors de paine uscata cu leustean

Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 paini negre
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 500 gr zarzavat
  • leustean
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Borsul de paine uscata cu leustean se prepara astfel: se curata si se toaca marunt ceapa, ardeiul si rosia, apoi se calesc in putin ulei si se sting cu 5 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert. Se adauga paine taiata felii, iar dupa ce a fiert zarzavatul. Se lasa la fiert 15 minute, apoi se adauga borsul de casa, sarea si piperul.


Se serveste cu ardei iute.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori