Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cind orezul este fiert
Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa.
Cind orezul este fiert, se adauga pestele curatat si taiat felii, se fierb impreuna zece minute, se adauga leusteanul si rosiile fara coaja si taiate felii subtiri, dupa care se mai tine oala pe foc zece minute.
Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete
recomandate:
Ciorba de perisoare a la grec
Ciorba de miel
Ciorba gulas
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaGatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit....
Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii