Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cind orezul este fiert
Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa.
Cind orezul este fiert, se adauga pestele curatat si taiat felii, se fierb impreuna zece minute, se adauga leusteanul si rosiile fara coaja si taiate felii subtiri, dupa care se mai tine oala pe foc zece minute.
Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete
recomandate:
Ciorba de perisoare a la grec
Ciorba de miel
Ciorba gulas
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii