Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere. Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasol
Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere.
Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasolea de codite si virfuri, se rupe bucati de 2-3 cm, se taie fideluta pe lungul pastaii, se spala in apa rece si se pune sa fiarba impreuna cu carnea.
Cind fasolea s-a inmuiat se pune la fiert o ceapa tocata marunt, se adauga sare si se lasa sa fiarba douazeci de minute, apoi se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri.
Se acreste cu bors fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se drege cu smintina batuta cu bors fierbinte.
Se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba de salata ca la Brasov
Ciorba taraneasca
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii