Bors de urzici

Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata marunt, verdeata. Se lasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 gramajoare de urzici
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata
  • patrunjel si marar verde
  • 2 linguri orez
  • 1 I apa
  • bors
  • sare

Mod de preparare

Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata marunt, verdeata. Se lasa totul la fiert, dupa care se adauga borsul fiert in prealabil. Se acreste dupa gut, se mai lasa sa dea doua clocote si se ia de pe foc.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Ciorba de peste

Ciorba de vacuta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori