Bors de zarzavat cu orez este o reteta culinara care contine: morcovi, patrunjel, pastarnac.
Bors de zarzavat cu orez se prepara astfel: punem la fiert intr-o oala zarzavaturile taiate marunt, condimentam si cand este aproape fiert adagam cartofii cubulete, orezul spalat, rosiile curatate si ardeiul taiat marunt. Dupa ce au fiert toate se adauga borsul. Se lasa la clocoti si la final punem smantana si patrunjelul.
Alte retete de ciorba recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii