Bors delicios de fasole grasa cu rosii si smantana

Pentru bors delicios de fasole grasa cu rosii si smantana se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg fasole grasa
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 rosii
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura cu faina
  • ½ l bors
  • 1 ou
  • 100 g smantana

Mod de preparare

Pentru bors delicios de fasole grasa cu rosii si smantana se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga faina si rosiile date prin razatoare. Se amesteca si se mai tine cateva secunde pe foc, pana se ingroasa sosul format de rosii. Se toarna in oala cu fasole. Se fierbe in continuare la flacara mica. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat si borsul fiert separat. Se mai da un clocot. Dupa aproape 15 minute, se adauga in ciorba oul batut cu smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci