Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa ap
Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa tocata marunt, sare, orez si legumele curatate, spalate si taiate marunt. se mai adauga apa daca aceasta scade. Separat se pune pe foc borsul si se fierbe un clocot, apoi se toarna in vasul cu carnea, potrivind de acru dupa gust. Se drege apoi totul cu doua linguri de smantana amestecate cu un galbenus.
Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde, tocat marunt deasupra.
Alte retete:
Ciorba de burta cu legume Ciorba de carne de porc Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii