Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care se face focul mic si se
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care se face focul mic si se fierbe pana cand carnea se inmoaie usor. Atunci se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, se sareaza si se continua fierberea. Se acreste mancarea cu 1 litru, de bors fiert separat, se adauga o data cu borsul taiteii fierti si scursi, se pune leustean tocat deasupra si se coloreaza cu o lingura de bulion. Borsul de porc este gras, de aceea se poate degresa tinand o felie de piine in supa inainte de a o acri. Cand toate operatiile s-au terminat, se mai tine oala pe foc mic insa zece minute, dupa care se ia de pe foc.
Se drege cu doua oua batute spuma cu putin bors fierbinte. Se serveste foarte cald, cu ardei iute.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Bors de urzici
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii