Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproxi
Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa, legumele, fasolea si varza tocate sau maruntite. Se potriveste totul de sare. Se lasa din nou la fiert, pana ce carnea s-a fiert bine. Apoi se acreste cu bors si se adauga verdeata tocata.
Se serveste fierbinte, cu smantana.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de pui cu smantana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii