Zarzavatul taiat marunt se pune la fiert. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele si se fierbe in continuare
Zarzavatul taiat marunt se pune la fiert. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele si se fierbe in continuare la foc mic inca o jumatate de ora. Dupa ce se ia de pe foc se adauga ouale batute cu smantana si borsul.
Se serveste cu ardei iute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii