Se pun in borcan sau intr-un vas de pamant taratele si malaiul, dupa care se toarna peste ele apa rece pana le acopera si se lasa asa 15 minute. Dupa
Se pun in borcan sau intr-un vas de pamant taratele si malaiul, dupa care se toarna peste ele apa rece pana le acopera si se lasa asa 15 minute. Dupa expirarea timpului se toarna apa fierbinte, se amesteca si se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi hustele si painea si se totul la racoare sa se limpezeasca. Dupa acrirea borsului, acesta se strecoara si se toarna in sticle curate. Se pastreaza la racoare.
Se serveste la acrirea ciorbelor.
Alte retete culinare:
Ciorba de cartofi Ciorba din carne de porc
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii