Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre timp facem perisoarele: amestecam c
Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu orezul, oul si delikatul si formam perisoarele. Cand ciorba a dat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala, iar apoi marim flacara si lasam sa fiarba. Cand au fiert perisoarele pe jumatate se face sosul de rosii:rosiile se pun in apa clocotita si se lasa 5 min pe foc, se decojesc si se pun intr-un blender impreuna cu pasta de tomate si obtinem un sos gros. Dupa aproximativ 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si mai lasati putin sa fiarba!
Ciorba de perisoare se serveste cu patrunjel si leustean.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii