Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se prega
Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se pregatesc astfel: faina, ouale, putina apa sau smantana se amesteca pana devine o compozitie ca o smantana. Aceasta se pune in tr-un cornet si se toarna cu cornetul desupra in oala care trebuie sa fiarba in clocot.
Se lasa 6-10 minute sa fiarba. Cand se ia vasul de pe foc, dupa 10 - 20 de minute se adauga borsul.
Pofta buna!
Alta reteta de ciorba:
ciorba salata,
supa spanac
ciorba spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii