Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se prega
Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se pregatesc astfel: faina, ouale, putina apa sau smantana se amesteca pana devine o compozitie ca o smantana. Aceasta se pune in tr-un cornet si se toarna cu cornetul desupra in oala care trebuie sa fiarba in clocot.
Se lasa 6-10 minute sa fiarba. Cand se ia vasul de pe foc, dupa 10 - 20 de minute se adauga borsul.
Pofta buna!
Alta reteta de ciorba:
ciorba salata,
supa spanac
ciorba spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii