Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in
Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in cratita se toarna 2 litri de apa, cartofii taiati cubulete si sunca taiata fasii. Se lasa la fiert pana se patrund cartofii, se potriveste de sare si piper si se stinge focul si se adauga si mararul tocat.
Se serveste cu smantana si otet.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii