Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina,
Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina, patrunjelul si cartofii. Tai ceapa marunt, iar pe celelalte le tai cubulete. Cand costita s-a inmuiat, adaugi ceapa, morcovul, telina si patrunjelul si dupa 10 minute cartofii. Dupa ce a fiert sfecla, o scoti, o lasi sa se scurga, apoi o dai pe razatoarea cu ochiuri mari. O adaugi in oala dupa ce au fiert toate bine si potrivesti gustul de sare. Acresti cu o ceasca din zeama in care a fiert sfecla, mai dai borsul in 1-2 clocote, presari verdeata tocata si dai oala deoparte. E foarte buna si cu smantana si fara.
Daca-ti mai ramane sfecla rasa, ii adaugi putin ulei si sare dupa gust si ai si o salata acrisoara excelenta
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnac
Comentarii