Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ceapa. Cand carnea si legumele
sunt aproape fierte se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se mai fierb 5-7 minute. Deasupra se presara marar verde, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba cu carne de porc (a la grec) se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii