Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, ceapa. Cand carnea si legumele
sunt aproape fierte se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se mai fierb 5-7 minute. Deasupra se presara marar verde, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba cu carne de porc (a la grec) se serveste fierbinte.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaCurioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata. Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe...
Ciocolata rawIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii