Ciorba de ciuperci este o reteta simpla si delicioas. Se prepara din legume, ciuperci, smantana, oua, condimente si verdeata.
Ciorba cu ciuperci se prepara asa: se pun ciupercile curatate la fiert in apa cu sare. Separat se pun la fiert legumele curatate si date prin razatoare. Se strecoara ciuupercile si dupa ce s-au racit putin, se taie fideluta si se pun la calit intr-o tigaie cu putin unt. Se adauga usturoiul maruntit, verdeata, sarea si piperul. Se adauga compozitia in supa de legume, se potriveste totul la gust de sare si piper. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se pune spre sfarsit in oala cu supa. Se mai lasa la fiert 5 minute
Se serveste atat calda, cat si rece.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii