Ciorba cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pe langa ciuperci, mai contine ulei, ceapa, morcov, ardei, telina, pulpa de rosii si condimente.
Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga 2 linguri de apa, apoi morcovul, telina, ardeiul si jumatate din ciuperci, toate taiate marunt. Se calesc bine legumele, apoi se adauga restul de ciuperci feliate si se acopera totul cu apa. Se adauga condimentele, dupa gust si se lasa la fiert totul, acoperit cu un capac 20 de minute. Se adauga pulpa de rosii si se mai fierbe 10 minute. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se acreste cu el, dupa gust, ciorba. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se ia de pe foc.
Se serveste garnisita cu felii de ardei verde si dreasa cu smantana.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii