Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea
Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea se toaca impreuna cu ceapa, iar leusteanul si patrunjelul verde se maruntesc. Orezul se pune la opaeit, iar borsul se fierbe si se strecoara. Supa de oase se fierbe cu legumele circa 20 de minute. Carnea tocata se amesteca impreuna cu oul, sarea, orezul oparit si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in persisoare care se rotunjesc si se adauga impreuna cu restul de orez in ciorba. Dupa ce au fiert, se adauga pasta de rosii, rosiile si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga borsul, leusteanul verde si se continua fierberea inca 5 minute.
Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel verde deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii