Ciorba cu varza

Ciorba cu varza este o reteta simpla de ciorba cu legume, o ciorba usoara, sanatoasa, potrivita toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu varza

Ingrediente

  • - o varza mica
  • - o ceapa alba
  • - un morcov
  • - 300 gr carne de pui
  • - o lingurita de boia
  • - 4-5 linguri de ulei
  • - o legatura de patrunjel
  • - cateva crengute de cimbru (verde sau uscat)
  • - 2 oua
  • - 200 gr smantana
  • - 3-4 litri de apa
  •  

Mod de preparare

In oala in care urmeaza sa facem ciorba, incingem uleiul. Calim in el ceapa tocata marunt si carnea de pui taiata bucati. Cand s-au rumenit, adaugam boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul taiat cubulete. Saram dupa gust. Le lasam sa fiarba la foc potrivit pana varza este moale, La final, la ultimele clocote, adaugam patrunjelul si cimbrul tocate marunt. Apoi amestecam intr-un castron ouale cu smantana si adaugam treptat ciorba amestecand bine. Oprim focul, Lasam 5 minute sa se linisteasca si turnam compozitia cu smantana in ciorba,

Cele 2 functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
- tehnologia cu încălzire 3D datorita careia căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
- cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore datorita careia eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim ciorba cu varza calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc