Ciorba cu varza

Ciorba cu varza este o reteta simpla de ciorba cu legume, o ciorba usoara, sanatoasa, potrivita toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu varza

Ingrediente

  • - o varza mica
  • - o ceapa alba
  • - un morcov
  • - 300 gr carne de pui
  • - o lingurita de boia
  • - 4-5 linguri de ulei
  • - o legatura de patrunjel
  • - cateva crengute de cimbru (verde sau uscat)
  • - 2 oua
  • - 200 gr smantana
  • - 3-4 litri de apa
  •  

Mod de preparare

In oala in care urmeaza sa facem ciorba, incingem uleiul. Calim in el ceapa tocata marunt si carnea de pui taiata bucati. Cand s-au rumenit, adaugam boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul taiat cubulete. Saram dupa gust. Le lasam sa fiarba la foc potrivit pana varza este moale, La final, la ultimele clocote, adaugam patrunjelul si cimbrul tocate marunt. Apoi amestecam intr-un castron ouale cu smantana si adaugam treptat ciorba amestecand bine. Oprim focul, Lasam 5 minute sa se linisteasca si turnam compozitia cu smantana in ciorba,

Cele 2 functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
- tehnologia cu încălzire 3D datorita careia căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
- cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore datorita careia eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim ciorba cu varza calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci