Se fierbe intr-o oala 1 ½ l apa, cu carnea si se spumeaza pina nu se mai ridica la suprafata spuma. Cind carnea e pe jumatate fiarta se adauga zarzav
Se fierbe intr-o oala 1 ½ l apa, cu carnea si se spumeaza pina nu se mai ridica la suprafata spuma. Cind carnea e pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul. Cind toate acestea sint fierte se face separat un rintas dintr-o lingura untura sau unt si 1 lingura faina. Cind rintasul s-a rumenit putin, se adauga 1 lingurita de boia dulce si putina apa, amestecindu-le bine sa nu se faca cocoloase. Punem cu grija rintasul in oala si lasam sa mai fiarba 10 minute. Strecuram apoi ciorba in alta oala, adaugindu-i un litru de bulion si putin patrunjel tocat. Se lasa sa mai fiarba 5 minute. Se amesteca in supiera 2-3 linguri smintina, se pune ciorba peste ea.
Se serveste cu cuburi de franzela prajite in unt sau untura. In locul franzelei prajite se pun 2-3 linguri de orez fiert
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii