Pentru ciorba de burta cu carne de vaca si smantana intr-o oala de presiune mare puneti la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata. Este o ciorba de burta delicioasa si hranitoare.
Pentru ciorba de burta cu carne de vaca si smantana intr-o oala de presiune mare puneti la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa si o lingura de sare. Lasati sa fiarba 1-5 ore. In acest timp, separati galbenusurile de la 4 oua si amestecati-le cu smantana, batindu-le bine. Striviti usturoiul ca la mujdei. Scoateti burta si taiati-o suvite de aproximativ 5 cm lungime si 1 cm latime. Scoateti oasele si faramitati carnea de pe ele. Morcovii, fie ii striviti ca la sote fie ii taiati felii. Ceapa o aruncati. Reintroduceti in supa deja facuta burta taiata felii, carnea faramitata, feliile de morcovi, mujdeiul si smantana batuta cu oua ( aceasta turnati-o incet si amestecati mereu, ca se formeaza "zdrente" ). Adaugati zeama de lamaie sau otet dupa gust.
Ciorba de burta cu carne de vaca se serveste fierbinte. Nu uitati insa sa aveti ardei iuti ca va pomeniti cu ciorba pe masa si fara ardei... nenorocire mare.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii