Pentru ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturi se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane.
Pentru ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturi se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste prima dată când prepar fasole roșie și pot spune că diferă puțin la gust față de cea albă, parcă e mai...
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Comentarii