Aceasta ciorba se prepara rapid si contine cartofi, ceapa, morcovi, bacon, patrunjel, chimen si smantana.
Baconul se taie cuburi si se pune la calit, impreuna cu ceaoa tocata si morcovul taiat rondele. Se adauga 2 l de apa, sare, cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert. Cand cartofii au fiert, se adauga chimenul verdeata, 1 lingura delikat si se tine totul pe foc inca 5 minute. Se opreste focul si se lasa la racit 20 de minute. Separat, se amesteca smantana cu ciorba racita si se toarna in oala peste restul de ciorba.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii