Aceasta ciorba se prepara rapid si contine cartofi, ceapa, morcovi, bacon, patrunjel, chimen si smantana.
Baconul se taie cuburi si se pune la calit, impreuna cu ceaoa tocata si morcovul taiat rondele. Se adauga 2 l de apa, sare, cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert. Cand cartofii au fiert, se adauga chimenul verdeata, 1 lingura delikat si se tine totul pe foc inca 5 minute. Se opreste focul si se lasa la racit 20 de minute. Separat, se amesteca smantana cu ciorba racita si se toarna in oala peste restul de ciorba.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii