Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au
Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au fiert aproximativ 30 de minute se scot dafinul, salvia, cuisoarele si patrunjelul. Se adauga in oala cu apa, cartofii curatati si taiati cubulete si usturoiul pasat. Se lasa la fiert, la foc mare, 30 de minute.
Se serveste fierbinte, presarata cu frunze de menta sfaramate si zeama de lamaie, dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Piftie de curcan Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii