Se caleste ceapa, morcovii, telina, ardeii, carnea. Se adauga apa si se lasa la foc mic pana fierbe carnea. La mijlocul fieberii se adauga, conopida,
Se caleste ceapa, morcovii, telina, ardeii, carnea. Se adauga apa si se lasa la foc mic pana fierbe carnea. La mijlocul fieberii se adauga, conopida, cartofii, orezul, sosul de rosii apoi se condimenteaza dupa gust (cu verdeturile, piperul). Sarea se pune la ultimul clocot, daca vrem sa adaugam smantana cu un galbenus (eu nu pun decat in farfurie).
Se orneaza deasupra cu patrunjel verde. Se serveste simpla sau cu smantana.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii