Ciorba de conopida de post

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se ia o oala si se pun 2 linguri de ulei. Cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor.

Complexitate
redusa
Ciorba de conopida de post

Ingrediente

  • 2 cepe ;2 morcovi; o telina mare; 1 pastirnac; 1 gogosar mare; 2 rosii; 450 de gr. de conopida la punga; orez 1 cescuta; 2 linguri ulei;oregano;cimbru;busuioc;piper;marar;bulion 2 linguri;condimente de legume 2 linguri; o punga de soia cuburi

Mod de preparare

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa.

-se ia o oala
-pun 2 linguri de ulei
-curat cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor si seminte le pun intr-un castron mare
-spal regumele cu apa rece
ceapa o tai marunt o pun in oala
-morcovi se dau pe razatoarea mica
-si pastirnacul tot pe razatoarea mica se pune in oala
-gogosarul l-am taiat cubulete mici se pune peste celelalte legume
-telina am taiat-o pe sferturi am dat-o pe razatoarea mica
am calit putin legumele la foc mic am amestecat in ele cu o lingura de lemn sa nu se arda
am pus apa calda
intre timp am curatat orezul l-am spalat bine pina se face apa limpede
- intr-o oala mai mica am pus condiment de legume cind incepe apa sa fiarba punem cuburile de soia fierb cam 10- 15 minute
se pun intr-un castron
cind sint aproape fierte legumele punem conopida scoasa din punga fierbe cam 20 de minute punem orezul se amesteca cu o lingura punem busuioc cimbru oregano;piper chimen si condimente de legume am pus cuburile de soia la final si 2 linguri de bulion;se taie marar proaspat


Ciorba de conopida de post se serveste calda cu piine proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide