Ciorba de conopida de post

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se ia o oala si se pun 2 linguri de ulei. Cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor.

Complexitate
redusa
Ciorba de conopida de post

Ingrediente

  • 2 cepe ;2 morcovi; o telina mare; 1 pastirnac; 1 gogosar mare; 2 rosii; 450 de gr. de conopida la punga; orez 1 cescuta; 2 linguri ulei;oregano;cimbru;busuioc;piper;marar;bulion 2 linguri;condimente de legume 2 linguri; o punga de soia cuburi

Mod de preparare

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa.

-se ia o oala
-pun 2 linguri de ulei
-curat cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor si seminte le pun intr-un castron mare
-spal regumele cu apa rece
ceapa o tai marunt o pun in oala
-morcovi se dau pe razatoarea mica
-si pastirnacul tot pe razatoarea mica se pune in oala
-gogosarul l-am taiat cubulete mici se pune peste celelalte legume
-telina am taiat-o pe sferturi am dat-o pe razatoarea mica
am calit putin legumele la foc mic am amestecat in ele cu o lingura de lemn sa nu se arda
am pus apa calda
intre timp am curatat orezul l-am spalat bine pina se face apa limpede
- intr-o oala mai mica am pus condiment de legume cind incepe apa sa fiarba punem cuburile de soia fierb cam 10- 15 minute
se pun intr-un castron
cind sint aproape fierte legumele punem conopida scoasa din punga fierbe cam 20 de minute punem orezul se amesteca cu o lingura punem busuioc cimbru oregano;piper chimen si condimente de legume am pus cuburile de soia la final si 2 linguri de bulion;se taie marar proaspat


Ciorba de conopida de post se serveste calda cu piine proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Kombe, o alfel de placinta
1
Preparate sarate

Kombe, o alfel de placinta

- intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie...

Kombe, o alfel de placinta
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
2
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
3
Preparate cu miere

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
Bezele simple si rapide
4
Spume

Bezele simple si rapide

Pentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...

Bezele simple si rapide
Parteneri
Perisoare cu sos de rosii si ciuperci
Bucataras.RO

Perisoare cu sos de rosii si ciuperci

O mancare satioasa si gustoasa.

Perisoare cu sos de rosii si ciuperci
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!