Se taie crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata
Se taie
crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa
intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de
sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece,
crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.
Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii