Pentru ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt.
Pentru ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt. Se adauga faina desfacuta in putina apa rece si crenvurstii fierti si scursi de apa, lasindu-se sa mai fiarba impreuna 10-15 minute. Se potriveste cu sare. Se rastoarna iaurtul in castron, apoi se adauga treptat ciorba fierbinte. Pe deasupra, se presara patrunjel si marar verde tocate marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii