Ciorba de fasole

Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr boabe de fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 frunze de telina
  • 1 ramurica cimbru
  • 200 ml pulpa de rosii
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat, frunzele de telina, cimbrul si sarea dupa gust. Se adauga pulpa de rosii, cand fasolea a fiert, apoi se ia de pe foc.


Se poate servi atat rece cat si calda.

Alte retete culinare;

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori