Pentru ciorba de fasole boabe cu supa de vita si zarzavaturi fasolea boabe se alege de impuritati,se spala si se lasa in apa rece circa 12 ore.
Pentru ciorba de fasole boabe cu supa de vita si zarzavaturi fasolea boabe se alege de impuritati,se spala si se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa, radacina si tulpana de telina, se curata si se spala si se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala si se taie marunt.Rosiile se spala si se taie in sferturi de felii mai groase.
Fasolea se fierbe in apa,dupa 15 minute de fierbere,se indeparteaza apa,se inlocuieste cu alta apa fiarta si se continua fierberea. Intre timp, se caleste in ulei ceapa, telina si morcovii se adauga peste ele rosiile. Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga calitura, pra ful de supa, sare si piper.La urma se adauga o legatura de leustean si patrunjelul verde si se mai fierbe 2-3 minute. Dupa preferinta, se poate adauga o data cu praful de supa, 2 linguri de bulion de rosii ori sare de lamaie sau amindoua.
Ciorba se serveste fierbinte in supiera, cu leustean verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii