Pentru ciorba de fasole verde grasa cu smantana se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rintas, se adauga ceapa.
Pentru ciorba de fasole verde grasa cu smantana se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rintas, se adauga ceapa taiata marunt si se stinge cu apa. Se pune fasolea intr-o oala, se adauga rintasul, apa clocotita, sare, ardei gras tocat marunt, rosiile taiate si se pun la fiert. Cand fasolea este gata se ia oala de pe foc, se acreste ciorba cu otet, se drege cu ou si smantana si se presara cu verdeata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii