Ciorba de gaina

Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 gaina
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 ceapa
  • rosii
  • verdeata
  • 1 ou
  • 2-3 linguri smintina
  • 1 lingura orez
  • sare

Mod de preparare

Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot. Se lasa pina fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat subtire, orezul si o parte din rosii. Cind e aproape gata se adauga restul de rosii si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie, cu prune verzi sau cu agurida. Se drege cu ou si smintina. Daca se pun mai multe oua si mai multa smintina, ciorba va fi mai gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori