Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot.
Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot. Se lasa pina fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat subtire, orezul si o parte din rosii. Cind e aproape gata se adauga restul de rosii si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie, cu prune verzi sau cu agurida. Se drege cu ou si smintina. Daca se pun mai multe oua si mai multa smintina, ciorba va fi mai gustoasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii