Se pun la fiert legumele tocate marunt (ceapa, morcovul, ardeiul) cu 2 linguri de ulei si o lingurita de delicat. Cand sunt fierte legumele se adauga
Se pun la fiert legumele tocate marunt (ceapa, morcovul, ardeiul) cu 2 linguri de ulei si o lingurita de delicat. Cand sunt fierte legumele se adauga cartofii taiati cubulete, se mai lasa 15 min la fiert si se adauga 2 lingurite de bulion (bulionul se poate inlocui cu rosii zdrobite marunt), lasandu-se sa dea in clocot de 2-3 ori, dupa care se aduga borsul dupa gust si sarea. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga fideaua, lasandu-se inca 5 min sa fiarba. La sfarsit dupa ce s-a stins focul, se adauga leusteanul.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii