Ciorba de legume "Martisor"

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fidel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 radacini pastarnac
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 Kg spanac
  • 4 cartofi
  • 2 iaurturi
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 5 boabe de piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fideluta. Se adauga peste zarzavat, se sparge oul si se amesteca bine, se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga 2,5 l apa fierbinte, boabele de piper si cartofii taiati in cubulete. Cand cartofii s-au fiert, se drege cu iaurt. Se ridica de pe foc si se adauga verdeata (marar si patrunjel) tocate marunt.
Se serveste calda, dar merge foarte bine si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori