Ciorba de linte

Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. linte
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 1 capatina usturoi
  • 1 fir cimbru
  • sare

Mod de preparare

Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si cimbrul. Cind lintea este bine fiarta, se serveste cu patrunjel verde tocat. Se mai poate servi si cu unt sau ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori