Ciorba de loboda dreasa cu ou este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Cepele curatate se inabusa cu uleiul intr-o oala.
Ciorba de loboda dreasa cu ou este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Cepele curatate, spalate si tocate marunt, cu morcovul curatat si dat pe razatoarea mare plus ceapa verde curatata, spalata si tocata, se inabusa cu uleiul intr-o oala de cca. 4l.
Cand s-au inmuiat toate bine se adauga 2,5 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba. Intre timp se curata, se spala bine loboda si se toaca fasii. Se adauga cartoful curatat spalat si taiat cuburi. Cand s-a fiert cartoful se adauda loboda si se lasa sa fiarba 5 minute. Se pune sarea, sarea de lamaie si leusteanul spalat si tocat. Se stinge focul si se lasa sa stea 5 minute. Cele 2 oua se bat bine cu putina apa rece si se adauga in ciorba amestecand incet in asa fel incat sa nu se coaguleze oul ci doar sa tulbure ciorba.
Ciorba de loboda dreasa cu ou se serveste cu smantana dupa gustul fiecaruia si cu ceapa verde alaturi. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii