Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma.
Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc domol. Dupa 1-1 1/2 ore de fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc cu zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt sau dat prin razatoare. Dupa cateva clocote, se sareaza si se adauga orezul ales si spalat. Cand zarzavatul si orezul sint fierte, se adauga zeama de varza fiarta separat si spumuita. Dupa cateva clocote, ciorba este gata.
Servire:
Se serveste cu marar si patrunjel verde tocate marunt, presarate deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii