Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind z
Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii