Ciorba de pasare cu orez si smantana

Ciorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 1 pasare cam de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare
  • 3 linguri orez
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare

Ciorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si un ardei gras taiat marunt.


Ciorba de pasare se serveste calda, cu ardei iuti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori