Ciorba de perisoare acrita cu bors

Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare acrita cu bors

Ingrediente

  • 600 g carne tocata porc
  • ½ legatura marar
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastrnac
  • 1 telina medie (radacina)
  • 1 ardei gras
  • 1 l bors
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 100 ml bulion
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piepr

Mod de preparare

Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½ ceapa) si se pun la fiert in oala cu apa pentru ciorba. Intre timp amestecam carnea tocatacu orezul, mararul, ½ ceapa tocata, oul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert legumele se taie cubulete cartofii si se formeaza perisoarele si se adauga bulionul.
Dupa ce au fiert perisoarele si cartofii se pune borsul incalzit in prealabil si sarea dupa gust.

Cu ajutorul aparatului Philips Multicooker putem prepara ciorba cu programul de fierbere, iar funcţia "KEEP WARM" ne pastreaza mancarea calda in continuare.


Serviti ciorba de perisoare cu bors calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori