Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.
Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½ ceapa) si se pun la fiert in oala cu apa pentru ciorba. Intre timp amestecam carnea tocatacu orezul, mararul, ½ ceapa tocata, oul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert legumele se taie cubulete cartofii si se formeaza perisoarele si se adauga bulionul.
Dupa ce au fiert perisoarele si cartofii se pune borsul incalzit in prealabil si sarea dupa gust.
Cu ajutorul aparatului Philips Multicooker putem prepara ciorba cu programul de fierbere, iar funcţia "KEEP WARM" ne pastreaza mancarea calda in continuare.
Serviti ciorba de perisoare cu bors calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii